The formview fired event itemupdating which wasn t Live chat pornstar at america

Rated 4.44/5 based on 672 customer reviews

I have a Link Button located in Item Template with Command Name="Edit". There are Item Template and Edit Item Template defined. Unfortunately, what I get instead is: The Assembly Version ( [ASSEMBLYVERSION] ) does not match the Database Version ( [DATABASEVERSION] ) ERROR: Could not connect to ... Stack Trace: [Http Exception (0x80004005): The Form View 'Doc Card Form' fired event Mode Changing which wasn't handled.] System. 4) If the user enters "correct" into the textbox then ... Get Portal Alias By Portal ID' doesn't exist. I'm running xp pro and sql server 2k here on my development box. When I launch the browser I expectd DNN to launch the new install scripts. Here is my Enviorment: Windows XP Pro SP1, SQL Server 7.0, DNN ver 3.0.13. The install goes fine for about 25 seconds or so but ALWAYS fails with the following error: Server Error in '/dnn313' Application.

My mother can give me answers; My father left behind.

Handling Grid View's delete event fired from a Command Field?

The Details View 'dv' fired event Item Updating which wasn't handled.

2) A web user control is dynamically created on the page. 3) If the user enters anything besides the word "correct", the page (and control) reload and this time an error message is displayed (this is validation written into the web user control). Today I needed to create another site, so I do what I've done in the past: created a brand new, empty database, and change the database connection string in the web.config to point to it. OK, I've tried to install this appication no less than 5 times now with 0 success.... I've looked in the database after it fails and tables and lots of stored procedures have been created, it's almost like it only 1/2 way installing or something...weird This has been driving me crazy, a fresh install... I recently downloaded Chrome and discovered that I do not have these problems when logging into my accounts with either of the above sites.

First, let me outline what the web app does: 1) There is a blank page. Similarly, loggin into my account at com fails in the User logon, but works ok in the Administrator logon.

Leave a Reply